Om oss

Vilka är vi?

Akira Byggnadsställiningar AB grundades 2009 och har under den tiden skapat sig många samarbetsparntners och har utvecklat en genuin och djup kunskap om vilka behov och lösningar som är mest kostnadseffektiva och effektiva för våra kunder.

Vi är baserade i Norsborg och är verksamma i hela Mälardalen.

Vi har som målsättning att vara ledande i branschen när det gäller innovativa lösningar som är både säkra och ekonomiska.

Akira Byggnadsställningar AB

Vi är ett ställningsföretag baserat i Norsborg och vi verkar över hela Mälardalen. Med vår egna personal och våra egna fordon kan vi tillgodose alla uppdrag, såväl stora som små.

Utbildningar och materialuppdateringar ligger alltid i fokus då vi är övertygade att det är ett koncept som gynnar både kunder och oss själva.

Genomgående i hela verksamheten finns ett långsiktigt tänk, långsiktiga relationer och vi strävar alltid efter att hålla väldigt hög kvalité både på oss och produkten vi levererar.

Vår grundsyn är att varje uppdrag skall bygga på ett ömsesidigt förtroende.

Vi är angelägna om att den produkten du köper in via oss ska uppnå ett slutresultat där du som beställare känner dig nöjd. Vi känner stort engagemang i varje uppdrag och alla entreprenader som vi får uppleva tillsammans med våra kunder.

Vi besitter stor erfarenhet och kunskap genom alla våra år i branschen. Vår erfarnhet sparar pengar och ökar kvalitén samt optimerar säkerheten vilket gör våra kunder nöjda.

20200716_080744

Tveka inte att höra av dig till oss vid eventuella frågor!

Kontakta oss idag om du vill att vi lämnar en offert eller på annat sätt kan hjälpa dig.