Jobba hos oss

Vill du bli en av oss?

Det går väldigt bra för oss vilket visar att vårt engagemang och vårt sätt att hantera de som anlitar oss fungerar. Vi måste därför nu när vi växer vara väldigt noga med vem som börjar jobba hos oss och är vårt nya ansikte utåt.

Men är du den vi söker kan vi lova en arbetsplats där du trivs och där du som person kommer få utvecklas och trivas. Vi sätter alltid människan i fokus.

Vi söker dig som är öppen, ansvarstagande och energisk

Just nu söker vi:

Varför ska du välja oss?

Vi är ett drivet och sammansvetsat gäng som ständigt utvecklas och stödjer varandra i arbetet. Du får mycket ansvar och frihet samtdigt som du när som helst kan vända dig till kollegor för stöd. Vi är ett team och jobbar hela tiden med att förbättra och stötta varandra i det dagliga arbetet.

Personlig utveckling

Vi erbjuder utbildningar löpande, såväl företagsutvecklande som personliga där du har en stor möjlighet att själv påverka upplägg och inriktning.

Fritt självstyrande arbete

"Den bästa chefen är den som har omdöme nog att välja skickliga personer till att göra det han vill ha gjort, och självbehärskning nog att avhålla sig från att lägga sig i deras arbete medan de gör det."
Theodore Roosevelt

Din tid

Vi anser att din tid är dyrbar och vill därför att du ska få ut det mesta av den, både på arbetet och din fritid. Vi jobbar därför extra noga med att se till att du och dina medarbetare mår bra av att jobba hos oss så att du orkar med din fritid.

Är du rätt person för oss?

Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret härintill. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig!

Ansökningar behandlas löpande varje vecka.